La raó més important per la qual és necessari comptar amb un servei SEO per a la nostra web és perquè és la millor manera que els teus usuaris et trobin a través de les paraules clau en les quals la teva pàgina web és rellevant. O dit d’una altra manera, la teva pàgina web es mostrarà en els resultats de Google com un recurs útil, tant per als usuaris com per als motors de cerca.
 

L’optimització d’un lloc web

 
El treball d’optimització SEO d’un lloc web no és una tasca que es realitzi de forma puntual.

L’optimització SEO requereix d’un treball diari de cerca de paraules clau relacionades amb el nostre lloc web o àrea de negoci. Per tant, és necessari conèixer les paraules clau rellevants de la nostra web, centrant-nos en aquelles que tinguin un bon ràti de volum de cerques però sense un alt nivell de competència.

En definitiva, per posicionar o donar visibilitat a la nostra web en els resultats de cerca de Google, ens centrarem a incloure contingut a la nostra web mitjançant paraules clau que no siguin molt genèriques o populars.

A més, entre les tasques diàries d’optimització d’una web requerirà considerar certs aspectes tècnics i de contingut com:

  • El monitoratge de les paraules clau en ús i la recerca de noves paraules clau relacionades amb el nostre negoci. Per a això, treballarem amb eines que ens permetin realitzar un seguiment diari sobre l’evolució o tendències de les paraules clau seleccionades.
  • El desenvolupament de continguts que incloguin les paraules clau destacades i generin nou tràfic de resolució per al nostre lloc web.
  • Aspectes tècnics del lloc web relacionats amb el hosting, el codi font de la web, la velocitat de càrrega, l’estructura de navegació del lloc web, la seva indexació als motors de cerca, etc.
  • Generar enllaços interns i externs sobre el contingut del lloc web.
  • Incloure informació a cada pàgina del lloc web amb les meta descripcions, títols o headers.
  • Dissenyar un web responsiu, és a dir, adaptat a diversos dispositius com tabletes, mòbils, portàtils, PCs.
  • Augmentar l’autoritat del lloc web mitjançant la generació de links cap al mateix a través de portals especialitzats o altres webs ‘amigues’ o de rellevància en el nostre sector (Linkbuilding).

En definitiva, contractar un servei d’Optimització SEO és una decisió molt important. Aquest servei pot millorar la visibilitat del teu lloc web en els resultats orgànics de Google. A més, es genera més trànsit de visites al teu web i per que et trovin en funció de les tendències de cerca del teu sector, realitzades pels usuaris de Google.