A Girona algunes vegades els clients em pregunten per on començar a promocionar-ne a Google una vegada ja tenen els perfils fets a les xarxes socials i la pàgina web enllestida. La resposta no és sempre la mateixa, i depèn dels serveis i productes que comercialitza el client.

Google Adwords i Facebook

Poques accions a internet tenen la immediatesa de Google Adwords. És ideal per fer ofertes en un periode de temps determinat. Però un cop acabada la campanya no queda més benefici que les vendes fetes i les dades obtingudes amb permís dels clients. Per tant aquesta pot ser una bona acció per començar. Però és amb Facebook que obtindrem la vinculació que pot recordar al client els nostres serveis i aconseguir noves visites a la nostre pàgina web sense pagar per cada clic.

Blog corporatiu

Al mateix temps , cal pensar en una estratègia a mig termini, Google intercanvia bons continguts ( són els que ajuden als seus usuaris) a canvi de posicionament, és per aquest motiu que redactar articles al blog,  és una molt bona idea a la llarga, ja que si el blog es fa bé, cada article pot posicionar de forma individual a internet, o el que és el mateix, cada article o post ens obra una nova porta a la nostra pàgina web o blog corporatiu per captar nous clients per conceptes diferents en funció de la temàtica dels mateixos, sense pagar tampoc pels clics obtinguts.